Sex bra anledningar att skaffa en Aussie…..

 

Vaknar du på morgonen med huvudvärk och nackspärr? Byt till den anatomiskt utformade kudden ”Aussie”. Kudden formar sig perfekt till ditt huvud och är dessutom mycket mjuk och varm.

Diskning med diskmaskin är skadligt för miljön på flera sätt. Maskinen använder mycket vatten och diskmedlet bidrar till algblomning i våra sjöar och hav. Med dagens elpriser blir varje diskning kännbar för plånboken. Med den ekologiska diskmaskinen ”Aussie-Matic” spar du både miljö och pengar. Maskinen är mycket effektiv och billig i drift.

Choklad innehåller mycket fett och socker vilket gör att du snabbt går upp i vikt. En ”Aussie” hjälper dig att motstå suget genom att effektivt avlägsna chokladen.

När vinterstormarna yr runt knutarna är det skönt med en varm pläd. ”Aussie” är mycket varm och mjuk och är perfekt att ha på sig i favoritfåtöljen. Pläden finns i flera färger, här i en elegant blå-grå nyans.

Motion är nyttigt för både kropp och själ, men ibland är det svårt att slita sig från TV-soffan eller datorn. En ”Aussie” släpar ut dig på raska och långa promenader i alla väder.

Att skotta snö är jobbigt och kan orsaka smärtsamma ryggskott. Snöslungan ”Aussie” avlägsnar effektivt all snö på din uppfart. Den kan dessutom enkelt förvandlas till jordfräs. Maskinen är mycket billig i drift och drivs med ekologiskt bränsle.

.